Hot Friday // Tim Salvesen & Eric 0. Deines // Sentralen kafé

Fredag 22. Mars er det er duket for månedens utgave av Hot Friday i Sentralen Kafé, og vi skal få eksklusivt besøk av DJ-paret Tim Salvesen & Eric O. Deines(🇺🇸)🌶🔥

Felles for disse gladguttene er at de til daglig jobber med de hippeste artistene og har en ekstra stor appetitt for ny og spennende musikk. Tim som konsertarrangør for Atomic Soul her til lands, og Eric som A&R-direktør i det anerkjente og fabelaktige plateselskapet Jagjaguwar over dammen. Sammen spiller de ny, gammel, rar, generisk, amerikansk, afrikansk og britisk musikk.

Chili’n er hot i gryta fra 16.00 så ikke gå hjem alene, ta heller helg med oss på byens triveligste AfterWork ♥︎

Hot_Friday_Afterwork_PR_FORSIDE.jpg

Velkommen til Mini Chef Dinner #2 på SentralenMat✌🏻Våre lærlinger var svært fornøyde med forrige runde og dermed er det en stor glede å invitere på nytt til en kveld med mat og drikke som hovedfokus.

Sammen med Cesar Kjerr fra NON DOS Fanclub og Meinklang setter vi sammen en helaften med god mat og spennende viner.
Niklas Peltzer fra Meinklang vil gå rundt å fortelle om de forskjellige vinene som blir servert.

I bagasjen har han med seg speket Mangalitsagris fra egen gård👀🐷

Vi lar våre mini chefs få utfolde seg ved å lage egne retter på Sentralt utvalg. De får utdelt vin fra Meinklang, som de skal basere rettene rundt.

Sentralt Utvalg sharing meny kr. 450,- per person.
Vinpakke kr. 400,- per person som inkluderer aperitiff og 5 viner.


/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


OM MEINKLANG

Familiebedriften Meinklang kultiverer 70 hektar biodynamisk vinmark ved den lille landsbyen Pamhagen i solfylte Burgenland, helt øst i Østerrike. Meinklang er den vingården i Østerrike som har den mest holistiske tilnærmingen til vinproduksjon og drift av egen gård. I tillegg til vin dyrkes korn, frukt og grønnsaker – og det lages kjøttprodukter fra svin og storfe. Gjødsel fra de 800 anguskyrne på gården fullfører den biodynamiske sirkelen.

mini chef