60732232_2385423061737878_2333588493650886656_o.jpg

🥕Gode nyheter til alle som elsker grønnsaker🥕

Torsdag 13. Juni kommer to av landets mestselgende kokebok-forfattere Tom Victor Gausdal og Stian Floer på besøk til SentralenMat for å lage mat fra mesterverket "Grønnsakskokeboka" ♥︎ I Sentralens ånd lager de en meny som passer for deling for venner og familie.
Sammen med kjøkkensjef Christina Hjeltnes Grønning har de funnet det beste av norske grønnsaker i sesong og lager denne kvelden et sentralt utvalg med grønnsaker.
Sentralt utvalg 09. Mai: 625,- (eller som enkeltretter)
Det vil også være mulig å kjøpe med seg et signert eksemplar av boken 👌🏻

-----------------------------------
-----------------------------------

GRØNNSAKSKOKEBOKA
Alle har lyst til på å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Her er boka som gir deg svaret. Tom Victor Gausdal og Stian Floer er blant Norges aller fremste kokker og kokebokforfattere, med over 300 000 solgte bøker til sammen. Nå har de slått seg sammen for å formidle sine beste oppskrifter og råd om råvarene de selv liker aller best: grønnsaker. Grønnsakskokeboka er et nyttig, enkelt og inspirerende storverk, som garantert vil forandre måten du lager mat på.

I boka viser Tom Victor og Stian hvilke metoder som egner seg best på grønnsakskjøkkenet, og hvordan du komponerer de beste grønnsaksrettene til middag eller lunsj. En fyldig oppslagsdel går gjennom alle grønnsakene du finner i grønnsaksdisken, gir råd om tilberedning og teknikker, og samler alle grunnoppskriftene du trenger, fra grillet hjertesalat og glaserte gulrøtter til kålstuing og rotmos. Enten du leter etter nye favorittmiddager eller sunt og spennende tilbehør til hverdagsmaten, er Grønnsakskokeboka boka for deg.