– Sentralen restaurant –

New Nordic bistro

 
Velkommen inn til et innovativt spisested for de fleste anledninger med gode norske råvarer og kontinentale smaker. Restauranten er godt plassert i den praktfulle kvadraturen og er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende kulturhus.
Menyen endres hyppig etter sesong og består av et variert utvalg av retter hvor du selv kan komponere ditt eget måltid. For deg som synes det er vanskelig å velge setter vi også sammen et sentralt utvalg av dagens anbefalte småretter. For å skape den beste stemningen lar vi gjestene selv delta med å skjære, skjenke og dele.
På Sentralen restaurant kan du oppleve klassisk norsk hverdagsmat, dekonstruert og gjenoppbygget med moderne smaker. Vi bruker bærekraftige og økologiske råvarer som gjenskapes til nye orginale komposisjoner på tallerken. Vårt mål er at din opplevelse skal være perfekt balansert mellom smaksrikdom og spennende teksturer.
Velkommen! 
 
  Christina Hjeltnes Grønning    Vår  a mbisiøse kjøkkensjef leder et meget dyktig kjøkken-team som oser av felles matglede, kreativitet og nyskjerrighet rundt utforsking av norske råvarer og kontinentale smaker. Hun har tidligere jobbet på Ruth`s Hotel med både Michel Michaud og Thorsten Schmidt.

Christina Hjeltnes Grønning

Vår ambisiøse kjøkkensjef leder et meget dyktig kjøkken-team som oser av felles matglede, kreativitet og nyskjerrighet rundt utforsking av norske råvarer og kontinentale smaker. Hun har tidligere jobbet på Ruth`s Hotel med både Michel Michaud og Thorsten Schmidt.

  Tom André Medalen    Vår restaurantsjef har en forkjærlighet for naturlige viner og har blant annet bakgrunn fra Industry Standard og Wild Things i Berlin.  

Tom André Medalen

Vår restaurantsjef har en forkjærlighet for naturlige viner og har blant annet bakgrunn fra Industry Standard og Wild Things i Berlin.  

 
 
 
_MG_7881.jpg

Vi ligger kort vei fra stortinget t bane stasjon og trikkestoppet Øvre Slottsgate.