Sentralenmat


Sentralen_gruppebilde_lower_res.jpg

 

Sentralenmat er navnet på selskapet som driver all servering på huset Sentralen. Bak Sentralenmat står selskapet Lava Oslo som driver flere av Oslos mest spennende spisesteder. På Sentralen har de fått med seg noen av Norges beste kokker til å drive servering i restauranten og kafeteria og i tillegg drive med servering til flere av Sentralen sine utleie lokaler. Og er i dag en fullverdig leverandør av det dere måtte trenge til deres arrangement.

Sentralen


Vi holder til i Sentralen som eies av Sparebankstiftelsen DNB. Stiftelsen har fullfinansiert rehabilitering av den gamle bankbygningen i Øvre Slottsgate 3 til det som i dag er Norges største kultur- og innovasjonshus.

Midt i sentrum av Oslo er Norges finner man et unikt hus med seks fantastiske scener for kulturopplevelser, her kan du se en oversikt over de ulike arrangementene. Sentralen er i tillegg arbeidsted for over 350 kreative mennesker som produserer ulike kulturuttrykk eller jobber med å finne nye løsninger på utfordringer i samfunnet.

Sentralen er en av hovedstadens mest levende møteplasser for alle som elsker å gå på konserter, diskutere samfunnets utfordringer eller nyte et skikkelig godt måltid.

Sammen med Sentralen jobber vi i Sentralenmat med å tilby dere et fullverdig tilbud til deres arrangement, ønsker du å komme i kontakt for Sentralen for leie se her.

sentralenmat-kvadraturen-sentralen
 
 
 
_MG_7881.jpg

Vi ligger kort vei fra Stortinget stasjon og trikkestoppet Øvre Slottsgate, og i hjertet av Promenaden shopping district.