Sentralen restaurant


Velkommen inn til et innovativt spisested for de fleste anledninger med gode norske råvarer og kontinentale smaker. Restauranten er godt plassert i den praktfulle kvadraturen og er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende kulturhus.

Menyen endres hyppig etter sesong og består av et variert utvalg av retter hvor du selv kan komponere ditt eget måltid. For deg som synes det er vanskelig å velge setter vi også sammen et sentralt utvalg av dagens anbefalte småretter. For å skape den beste stemningen lar vi gjestene selv delta med å skjære, skjenke og dele.

På Sentralen restaurant kan du oppleve klassisk norsk hverdagsmat, dekonstruert og gjenoppbygget med moderne smaker. Vi bruker bærekraftige og økologiske råvarer som gjenskapes til nye orginale komposisjoner på tallerken. Vårt mål er at din opplevelse skal være perfekt balansert mellom smaksrikdom og spennende teksturer.

Velkommen!


LUNSJ


sentralenmat-kvadraturen-sentralen-lunsj

Restauranten er et fint sted for å kombinere møter og lunsj.

Hver uke presenterer kjøkkenet en ny lunsjrett basert på diversitet og bærekraft. Ønsker du en rask lunsj anbefaler vi vår meny "et sentralt utvalg" til 265,- som består av 2 retter fra menyen valgt ut av våre kokker.

“Du får knapt bedre mat i Oslo til lunsj” DN 17.09.18

For bordbestiling for flere enn 8 personer se her 


sentralenmat-kvadraturen-sentralen-lunsj

Middag


Kveldsmenyen endres hyppig etter sesong og består av et variert utvalg retter hvor du selv kan komponere ditt eget måltid. For deg som synes det er vanskelig å velge setter vi også sammen et sentralt utvalg av dagens anbefalte småretter.  

6 retters sharing meny  kr. 655,- per person

Menyen settes opp daglig, basert på restaurantmenyen. 

Kjøkkenet tar hensyn til eventuelle allergier. Meld gjerne inn dette i forkant. 

For bordbestiling for flere enn 8 personer se her 

 

 

sentralenmat-kvadraturen-sentralen-middag

sentralenmat-kvadraturen-sentralen-middag
Det er ujålete og folkelig, men maten på Sentralen er det stjernekvalitet over
— Dagsavisen --

sentralenmat-kvadraturen-sentralen