Sentralen_kjøkkenet_lower_res.jpg

Selskap i RESTAURANT

Restauranten vår byr mange muligheter for både store og små selskaper. Her kan det dekkes slik at passer deres gruppe best.
Kjøkkenet setter hver dag opp en egen meny for selskaper med utgangspunkt i sesongens retter.

Vi tilbyr følgende menyer

Sentralt utvalg lunsj 255,- pr person
2 retters dele-meny

Sentralt utvalg kveld 655,- pr person
6 retters dele-meny

For bordbestiling for flere enn 8 personer send oss en e-post


SERVERING ARrANGEMEnT

Kjøkkenet på Sentralen restaurant binder sammen hele kvadraturen og leverer serveringsløsninger til alle typer arrangementer. Vi skreddersyr konferansepakker til store events i Marmorsalen såvel som bryllupsmiddagen i Forstanderskapsalen, og catrer alle typer arrangementer du måtte ønske å avholde i våre lokaler. Enten det skal være backstagemat til slippfesten i Hvelvet eller fingermat til boklanseringen i Vinterhagen. Ta kontakt med en av våre dyktige veiledere så hjelper vi deg å finne de beste løsningene.

For større selskap ta kontakt på mat@sentralen.no

DSC_6575.jpg

ARRANGEMENTSMENY

Sentralens lokaler huser alt opptil 600 personer

Se menyen her


DSC_2030.jpg

Gullbaren


sentralenmat-selskap-sentralen-selskapslokaler

En drinkbar av den gamle skole, Gullbaren ligger i tredje etasje på Sentralen og er en hyllest til de gamle bankdirektørene som engang styrte bygget. Denne vintage baren er innredet med historiske detaljer.

Følg marmortrappa opp til tredje etasje og spaser inn i en helt annen tid. Århundre gamle historiske funn er plassert på hyllene eller inni de rustikke veggene, og du kan også gå inn i det opprinnelige bankhvelvet.


sentralenmat-selskap-sentralen-selskapslokaler

Gullbaren er ikke åpen faste dager i uken, men kan holdes åpen under arrangementer på huset. Når du minst aner det vil Gullbaren også åpnes for spesielle kvelder med overraskelser på drikkemenyen. Følg med på Gullbarens facebookside for å få med deg neste gang baren er åpen.

Det er også mulig å leie Gullbaren for lukket selskap. Ta kontakt med mat@sentralen for din forespørsel.