sentralenmat-selskap-sentralen-selskapslokaler

Selskap

Restauranten vår byr mange muligheter for både store og små selskaper. Her kan det dekkes slik at passer deres gruppe best.
Kjøkkenet setter hver dag opp en egen meny for selskaper med utgangspunkt i sesongens retter.

Vi tilbyr følgende menyer

Sentralt utvalg lunsj 210,- pr person
2 retters dele-meny

Sentralt utvalg kveld 625,- pr person
6 retters dele-meny

For bordbestiling for flere enn 8 personer send oss en e-postSERVERING ARrANGEMEnT


Kjøkkenet på Sentralen restaurant binder sammen hele kvadraturen og leverer serveringsløsninger til alle typer arrangementer. Vi skreddersyr konferansepakker til store events i Marmorsalen såvel som bryllupsmiddagen i Forstanderskapsalen, og catrer alle typer arrangementer du måtte ønske å avholde i våre lokaler. Enten det skal være backstagemat til slippfesten i Hvelvet eller fingermat til boklanseringen i Vinterhagen. Ta kontakt med en av våre dyktige veiledere så hjelper vi deg å finne de beste løsningene.

For større selskap ta kontakt på mat@sentralen.no

sentralenmat-selskap-sentralen-selskapslokaler

 
 
 
 

Arrangementsmeny

Sentralens lokaler huser alt opptil 600 personer

Se menyen hersentralenmat-selskap-sentralen-selskapslokaler

Gullbaren


sentralenmat-selskap-sentralen-selskapslokaler

En drinkbar av den gamle skole, Gullbaren ligger i tredje etasje på Sentralen og er en hyllest til de gamle bankdirektørene som engang styrte bygget. Denne vintage baren er innredet med historiske detaljer og byr på klassiske cocktails og kvalitetsdrikke i en unik setting.

Følg marmortrappa opp til tredje etasje og spaser inn i en helt annen tid. Århundre gamle historiske funn er plassert på hyllene eller inni de rustikke veggene, og du kan også gå inn i det opprinnelige bankhvelvet. Stemningen er satt for den perfekte cocktailfesten fra 1800-tallet, stødig ført i land av Pål Bagge Skar og Robin Sohrabi-Shiraz. 


sentralenmat-selskap-sentralen-selskapslokaler

Pål og Robin har lang og variert erfaring som bartendere i Oslo. Deres arbeid spenner seg fra å stå bak bardisken til å starte egne steder, skrive om drikke for magasiner og aviser, utvikle menyer og kurse andre bartendere. Om du har tatt deg et glass på barer som Bar Boca, Fuglen, Pauls Boutique eller Torggata Botaniske har du mest sannsynlig blitt servert av en av disse to.

Gullbaren er ikke åpen faste dager i uken, men kan holdes åpen under arrangementer på huset. Når du minst aner det vil Gullbaren også åpnes for spesielle kvelder med overraskelser på drikkemenyen. Følg med på Gullbarens facebookside for å få med deg neste gang baren er åpen.

Det er også mulig å leie Gullbaren for lukket selskap. Ta kontakt med mat@sentralen for din forespørsel.